Συχνές Ερωτήσεις

Σ αυτό τον κατάλογο θα  βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που διατυπώνονται σχετικά με το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ενημέρωση ιστοσελίδων. Ο  κατάλογος ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό τη καλύτερη ενημέρωση σας, αν παρ’ όλα αυτά  έχετε κάποια ερώτηση που δεν περιλαμβάνεται εδώ, επικοινωνήστε μαζί μας.

Το WordPress είναι ένα ευέλικτο, ανοιχτού κώδικα, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για την κατασκευή περίπλοκων και μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοτόπων.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να κατασκευάσουμε δυναμικούς ιστοτόπους, portfolios, galleries, landing pages, ιστοτόπους ξενοδοχείων, e-shopκ.τ.λ. Η σχεδίαση ενός ιστοτόπου δεν περιορίζεται από το ίδιο το CMS και έτσι κάθε ιστότοπος μπορεί να είναι διαφορετικός και μοναδικός. Σημαντικό χαρακτηριστικό επίσης, είναι τα plugins, τα οποία επεκτείνουν το WordPress, δίνοντας του επιπλέον δυνατότητες. Φόρμες επικοινωνίας, galleries φωτογραφιών, ενσωμάτωση social media, συστήματα κρατήσεων, SEO, backup, security και πολλά άλλα.Ο κώδικας του είναι υψηλής ποιότητας και το markup που παράγει, καθιστά τον ιστότοπο σας πολύ ελκυστικό για τις μηχανές αναζήτησης.

Το Responsive Design πήρε την ονομασία του από την λέξη “Respond” και σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα προσαρμόζεται δυναμικά και «on the fly» (δηλαδή άμεσα) σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό (orientation) οθόνης.

Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος πλοηγηθεί σε μια ιστοσελίδα η οποία είναι Responsive, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα ένα smartphone, η ιστοσελίδα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να κάνει μεγέθυνση ή να κάνει πλάγιο σκρολ για να διαβάσει με ευκολία το περιεχόμενο της.

Με την χρήση του Responsive Design μια ιστοσελίδα μπορεί να λειτουργεί και σαν web application όταν ανοιχτεί από μια φορητή συσκευή όπως (iPhone, iPad, Android, Blackberry etc.). Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια ραγδαία αύξηση της περιήγησης στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές.

Οι χρόνοι παράδοσης της ιστοσελίδας η του ηλεκτρονικού καταστήματος εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες.  Ενδεικτικά για μία απλή ιστοσελίδα παρουσίασης χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο  όγκο δεδομένων,  ένας μέσος χρόνος παράδοσης  είναι 5-7 ημέρες,ενώ για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ο χρόνος κυμαίνεται από 12 ημέρες (για ένα κατάστημα με περιορισμένο αριθμό προϊόντων ), εως 25 ημέρες για ένα αντίστοιχο μεγαλύτερο.

Το μόνο επαναλαμβανόμενο έξοδο που θα σας απασχολεί, θα είναι η  ετήσια ανανέωση του domain – και της φιλοξενίας  της ιστοσελίδας σας, στον πάροχο που σας προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες. Υποχρέωση που μπορούμε να αναλάβουμε να διεκπεραιώνουμε  εμείς για εσάς .

Αν έχετε  ήδη τους σχετικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούμε να συμπεριλάβουμε τη δημιουργία συνδέσμων σε οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας επιθυμείτε. Αν δεν έχετε μπορούμε να φτιάξουμε εμείς για εσάς χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση.

 Με την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, σας παραδίδουμε κωδικούς εισόδου και οδηγίες επεξεργασίας του περιεχομένου της απο εσάς!

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά  ύστερα από προσωπική συνάντηση , είτε με τραπεζική κατάθεση.Με την ανάθεση της κατασκευής της ιστοσελίδας σας  20% προκαταβολή της αμοιβής μας.Επιπλέον το κόστος  , των εξόδων καταχώρησης του domain name και της φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας , αν θέλετε να αναλάβουμε εμείς τη πληρωμή τους.(έξοδα για τα οποία θα λάβετε τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία καταβολής)

error: Content is protected !!